iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier
iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier

BELANGRIJK: Ervaart u problemen met uitgevoerde betalingen en/of de status hiervan?
Neemt u dan contact op met uw Bank of Betaalprovider. Voor meer informatie, klik: hier.

Over iDEAL Checkout

Over iDEAL Checkout

iDEAL Checkout is een dienst van CodeBrain BV om webshopeigenaren te ondersteunen bij het implementeren van iDEAL binnen hun webshop. Het begon ooit als een hobby, maar iDEAL Checkout is razendsnel uitgegroeid tot dé iDEAL supportsite van Nederland.

Diverse programmeurs werken aan onze iDEAL plug-ins en scripts. We ontwikkelen deze toepassingen constant door om de plug-ins en scripts veilig en up-to-date te houden. Mede daardoor sluiten Payment Service Providers zich graag aan.

iDEAL Checkout Framework

Elk webshoppakket heeft een gebruiksaanwijzing. Deze pakketten werken in technische zin ten opzichte van elkaar anders, waardoor het noodzaak is voor elk soort pakket een aparte plug-in te bouwen. Door de constante vernieuwing op dit gebied en op het vlak van iDEAL-varianten, hebben we een speciaal framework gebouwd waarmee we de realisatie van plug-ins versnellen en versimpelen.

Ons framework vormt een brug tussen de webshoppakketten en iDEAL-varianten en zorgt voor een snelle, krachtige oplossing. Zodra er een nieuw softwarepakket, een vernieuwde iDEAL-variant of andere update op de markt is, hoeven wij met dit framework slechts één koppeling te maken. Op die manier kan iDEAL Checkout de nieuwe plug-in binnen no-time verenigen met de rest van de varianten in het framework. Zonder dat jij daar hinder van ondervindt.

iDEAL Checkout zorgt er derhalve voor dat je verzekerd bent van een beveiligde plug-in in combinatie met een goede service.

 
 
Support
Overzicht

Support
Overzicht

Een overzicht van de support/diensten die wij kunnen bieden.

 
Mister Cash, Direct E-Banking, Credit Card

Mister Cash, Direct E-Banking, Credit Card

iDEAL Checkout ondersteunt naast iDEAL ook MisterCash, Direct E-Banking en Credit Card.