iDEAL Simulator

Wij hebben een Simulator ingericht waarmee iDEAL-betalingen kunnen worden getest.

Het protocol (iDEAL 3.3.1/SEPA) van onze Simulator is gelijk aan de volgende iDEAL-varianten:

iDEAL Advanced (ING Bank)
iDEAL Integrated (Fortis)
iDEAL Professional (Rabobank)
iDEAL Zakelijk Plus (Frieslandbank)
iDEAL Zelfbouw (ABN Amro)

Met onze Simulator ben je dus NIET langer afhankelijk van een testomgeving van een van de banken.

Om te communiceren met de Simulator omgeving, heb je de onderstaande gegevens nodig.

Let op: Om veiligheidsredenen kun je niet je eigen certificaten uploaden, maar moet je gebruik maken
van door ons beschikbaar gestelde key en certificaten.

Merchant ID: 123456789
Sub ID: 0
Private Key Pass: dEXMRfpfUKzbyuTz
Private Key File: private-2048.key
Private Certificate File: private-2048.cer
Public Certificate File:idealcheckout.cer
Simulator koppeling URL ssl://www.ideal-checkout.nl:443/simulator/