iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier
iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier

BELANGRIJK: Ervaart u problemen met uitgevoerde betalingen en/of de status hiervan?
Neemt u dan contact op met uw Bank of Betaalprovider. Voor meer informatie, klik: hier.

iDEAL Checkout configuratie wizard

iDEAL Checkout configuratie wizard

Via het onderstaande script kun je eenvoudig een configuratiebestand maken voor onze iDEAL Checkout plug-ins. Kopieer het resultaat (het resultaat is een stukje PHP code, die je volledig kunt kopieren/plakken) in het daarvoor bestemde bestand in /idealcheckout/configuration/ (overschrijf de standaard inhoud) en de plugin is gereed voor gebruik.

Let op: Mogelijk zul je de inhoud van het resultaat moeten kopieren in meerdere bestanden. Naast de ideal.php, creditcard.php of mogelijk een ander betaalmethode, bestaan er ook bestanden zoals ideal.f24c489f8de1aa7eaa9b13d25143588d6d9ff6d7.php, deze bestanden zijn speciaal gemaakt voor multistore omgeving. Heb je geen multistore omgeving dan kunt u deze bestanden veilig verwijderen. Heb je wel een multistore (lees meer over multistore klik hier), dan zul je voor elk van je domeinnamen een hash moeten maken en deze op de plek zetten van de lange code.
Wil je alle bestanden behouden, dan zul je de inhoud van het resultaat in alle van de betreffende configuratiebestanden moeten plaatsen.

Let op: Bancontact.php en mistercash.php zijn dezelfde betaalmethode, maar mistercash is hernoemt naar bancontact. Hierdoor zullen in oude script mogelijk de mistercash.php moeten worden gebruikt om bancontact te gebruiken.

Tip: Om de code in het configuratiebestand te plaatsen is een code-editor het verstandigste om te gebruiken, download notepad++ (klik hier) bijvoorbeeld voor een gratis text editor.

De bestanden kun je altijd vinden in /idealcheckout/configuration/

Klik hier onder op de "nieuw" knop om een nieuwe configuratie te genereren.

 
Installatie 
Service

Installatie
Service

Aanvullende informatie! Wat houdt onze iDEAL Installatie Service in?

 
Plugin 
Ontwikkeling

Plugin
Ontwikkeling

Aanvullende informatie! Wat houdt onze iDEAL Plugin Ontwikkeling in?

 
Technische 
Ondersteuning

Technische
Ondersteuning

Aanvullende informatie! Wat houdt onze iDEAL Technische Ondersteuning in?