iDEAL Checkout configuratie wizard

Via het onderstaande script kun je eenvoudig een configuratie bestand maken voor onze iDEAL Checkout plug-ins. Kopieer het resultaat in het daarvoor bestemde bestand in /idealcheckout/configuration/ (overschrijf de standaard inhoud) en de plugin is gereed voor gebruik.

Installatie
Service

Installatie
Service

Aanvullende informatie! Wat houdt onze iDEAL Installatie Service in?

Plugin
Ontwikkeling

Plugin
Ontwikkeling

Aanvullende informatie! Wat houdt onze iDEAL Plugin Ontwikkeling in?

Technische
Ondersteuning

Technische
Ondersteuning

Aanvullende informatie! Wat houdt onze iDEAL Technische Ondersteuning in?