iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier
iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier

BELANGRIJK: Ervaart u problemen met uitgevoerde betalingen en/of de status hiervan?
Neemt u dan contact op met uw Bank of Betaalprovider. Voor meer informatie, klik: hier.

iDEAL Checkout wordt PayoCity

iDEAL Checkout wordt PayoCity

Vanuit je eigen droom ondernemen, dat is wat we bij iDEAL Checkout al sinds dag één hebben gedaan. Ruim 15 jaar lang. Webshopeigenaren en webbouwers snel en goed ondersteunen bij zorgeloos en veilig online zakendoen. Support bieden, zodat zij geen gedoe met ingewikkelde software hebben, maar in een paar klikken zaken kunnen doen vanuit hun luie stoel. Snelle antwoorden op vragen en support, waarop je kunt bouwen. Vanuit die droom zijn we al snel uitgegroeid tot dé plugin-supportpartner van Nederland.

Nu is het tijd om de naam iDEAL Checkout los te laten. Niet alleen omdat het tijd is voor een nieuw uiterlijk, maar omdat wij zo veel meer doen, dan alleen plugins bouwen. Eigenwijs als we zijn, hebben we onze droom dan ook verder uitgewerkt. Webshopeigenaren willen keuzevrijheid en wij begrijpen dat.

De nieuwe naam brengt niet alleen een ander uiterlijk en een nieuwe website, maar ook meer service, meer producten en meer diensten. Dit alles, uiteraard wel met de vertrouwde en kundige support, welke jullie van ons gewend zijn.

Dus wij zeggen straks, vaarwel iDEAL Checkout en hallo PayoCity.