iDEAL via PayCheckout

PayCheckout is “Your partner in payment challenges”. Bij ons ontvang je heel eenvoudig online betalingen, tegen eerlijke prijzen, via de meest populaire betaalmethoden: iDEAL, SEPA overboeking, creditcard (MasterCard én Visa), SOFORT, PayPal en de achteraf betaalmethode Klarna. Daarnaast kun je met één klik een refund uitvoeren en kun je met ons systeem precies zien hoe een betaling verlopen is.

Wij streven ernaar om de implementatie van ons systeem in jouw webshop zo gemakkelijk mogelijk te maken. Om dit te bereiken hebben wij een API met duidelijke en uitgebreide documentatie waar jouw developer blij van wordt. Ook bieden wij verschillende plugins aan voor de meest populaire e-commerce systemen zodat je gemakkelijk en snel betalingen kunt ontvangen binnen jouw bestaande systeem.

Nadat ons systeem is geïntegreerd heb je de zekerheid dat je altijd betalingen kunt ontvangen, onze servers zijn namelijk drievoudig redundant wat betekent dat als één van onze servers niet bereikbaar is door bijvoorbeeld een storing of onderhoud, er nog altijd twee andere servers zijn die betalingen kunnen verwerken.

Kortom, wij bieden jou de meest populaire betaalmethoden tegen eerlijke prijzen, gemakkelijke implementatie van ons systeem en zekerheid dat ons systeem altijd bereikbaar is voor het verwerken van betalingen. Wij zijn niet zomaar een payment service provider, wij zijn “Your partner in payment challenges”.

PAYCHECKOUT FAQ

PAYCHECKOUT FAQ

Handleidingen of overige
vragen van PAYCHECKOUT

 
PAYCHECKOUT Tarieven

PAYCHECKOUT Tarieven

Vergelijk de tarieven
met andere
Payment Service Providers

 
Partner Oplossing

Partner Oplossing

Lees over de oplossingen
voor verkoopplatformen