Belangrijk: Er wordt mogelijk fraude gepleegd via betaalprovider "Checkout.com via ING bank" neem hiervoor contact met hun op.
Wij van iDEAL-Checkout zijn hiermee niet geaffilieerd! Klik hier voor meer informatie.

Update Public Certificate

Update Public Certificate

Na 31 mei 2017 is het certificaat vervangen waarmee de antwoorden op iDEAL-berichten digitaal ondertekend worden. Om correct de eindstatus van een iDEAL-transactie te kunnen blijven ontvangen, is het belangrijk dat je vóór 31 mei de bijbehorende public key in uw iDEAL-implementatie plaatst. Hoe het werkt? Haal de public certificates op door eenvoudig via de volgende zip te downloaden: certificate-patch-2017.

Controleren en vervangen

Wij raden je aan ruim voor 31 mei 2017 het certificaat te updaten in jouw iDEAL aansluiting. Zo kun je controleren of alles goed werkt. Mocht dat niet het geval zijn, dan kun je tot 31 mei 2017 eenvoudig het oude certificaat weer inschakelen. Bij het gebruik van onze plugins is het mogelijk om meerdere certificaten naast elkaar te hebben staan. Dit heeft voor jouw iDEAL plug-in geen impact. Uiteraard kunnen wij ondersteuning bieden wanneer het niet goed gaat. Eventueel kunnen wij de installatie voor jou uitvoeren, zodat je zonder problemen overgaat.

Daarnaast kun je de onderstaande stappenplannen volgen:

 
 
Stappenplan Rabobank

Stappenplan Rabobank

Volg het stappenplan voor naadloze overgang bij de Rabobank!

 
Stappenplan ING Bank

Stappenplan ING Bank

Volg het stappenplan voor naadloze overgang bij de ING Bank!