iDEAL Remote Support

Heeft u vragen over de installatie's/configuratie's van onze plug-ins?
Wilt u graag dat iemand met u meekijkt om ervoor te zorgen dat het correct verloopt?

REMOTE SUPPORT TOOL

De software die wij hanteren is Aeroadmin, dit is zogeheten Remote desktop software!
Deze tool behoeft geen installatie en configuratie en is veilig. Simpelweg downloaden en uitvoeren.

Ondersteunde OS (besturing systemen):
Windows 2003\XP\7\8\10
32 and 64 bit

NOTE: Helaas is er (nog) geenondersteuning voor Mac gebruikers!

DOWNLOADEN?

Klik op de onderstaande button om de Remote Support Tool te downloaden.
Er zijn twee variaties: de .exe file en de .zip file.
Mocht u geen exe bestanden kunnen downloaden kiest u voor de zip variant, daarna is het simpelweg uitpakken en uitvoeren.

.EXE   .ZIP

NOTE: De support tool wordt beschikbaar gesteld door AEROADMIN, dit is tevens de ontwikkelaar van de software.
Let wel, het gebruik van de support tool geschiedt volledig op eigen risico. Ondanks de zorgvuldige controle van iDEAL Checkout, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Gebruik

Zodra U de .exe heeft uitgevoerd zal er een scherm komen waar Uw ID wordt weergegeven. Dit ID heeft de iDEAL Checkout werknemer nodig.

uitleg-aero-admin-000

Het ID dat u heeft gegeven zal door de iDEAL Checkout werknemer worden gebruikt om verbinding te maken met uw computer, als alles goed verloopt krijgt u daarna een bericht over het accepteren van remote control. U zult het volgende scherm krijgen, vink de opties die op het schermvoorbeeld staan aan voor de beste support van onze werknemers. Klik daarna op "Accepteren".

uitleg-aero-admin-001

Na het Accepteren zal de remote control connectie werken. Hierna kunt u het Aero Admin venster minimaliseren.

Gebruik IN EIGEN HAND

U heeft met deze tool alles in eigen hand, u beslist of wij toegang krijgen en u bepaald tevens de condities waaronder het gebeurt.
Zo simpel en veilig is het.