iDEAL Controle Service

Krijgt u foutmelding te zien, of wilt u de garantie hebben dat de plug-in correct geinstalleerd staat? Geen probleem. iDEAL Checkout biedt namelijk de iDEAL controle Service aan. Tegen een vast, laag tarief controleren wij de koppeling tussen uw webshop en Payment Service Provider.

Vaak treden meldingen op wanneer er iets geupdate is aan de omgeving waarop de plugin geinstalleerd staat.

Denk aan 1 van de volgende zaken:

- Server update

- Nieuwe versie van het gebruikte webshop pakket of CMS

- Andere modules/plugins geupload of geinstalleerd die mogelijk een conflict opleveren

- Aanpassingen aan bestanden gemaakt op de FTP omgeving door Reclame Bureau o.i.d

Let op: Deze service geldt alleen voor installaties van reeds bestaande plug-ins van iDEAL Checkout.
De plugin moet al geinstalleerd staan, wanneer wij dit moeten installeren kunt u de installatie service aanvragen!

CONTROLEkosten

EUR 25,00 excl. BTW*
iDEAL Checkout controleerd de plug-in binnen één week (na ontvangst van alle benodigde & correcte gegevens tenzij anders afgesproken).

Wat houdt de iDEAL CONTROLE Service in?

- iDEAL Checkout controleerd de geinstalleerde plug-in;

- iDEAL Checkout controleerd de betaalmethode in de beheeromgeving van uw softwarepakket;

En wat doet ideal checkout níet?

- Installeren van de plug-in;

*Belangrijk om te weten: de aangeleverde gegevens dienen correct en volledig te zijn.
iDEAL Checkout is anders genoodzaakt de controle een week uit te stellen en eventueel extra kosten in rekening te brengen.
Controleer daarom uw gegevens altijd goed, voordat u op Verzenden drukt.

CONTROLE service AANVRAGEN?