iDEAL via Rabobank

iDEAL via Rabobank

rabobank

 

De Rabobank is één van de Payment Service Providers die haar zakelijke klant graag gebruik laat maken van de plug-ins en scripts van iDEAL Checkout. Bij de Rabobank kunt u via “Rabo iDEAL Professional” of via “Rabo OmniKassa” toegang krijgen tot haar iDEAL-systeem, zodat u betalingen via deze betaalmethode kunt accepteren in uw webshop.

De Rabobank biedt met deze beide aansluitvormen op iDEAL de mogelijkheid om uitsluitend en rechtstreeks iDEAL-betalingen te kunnen ontvangen (Rabo iDEAL Professional) of om naast succesvolle iDEAL-transacties ook nog succesvolle transacties van enkele andere belangrijke betaalmethoden in één (voor u gecollecteerd) totaalbedrag te kunnen ontvangen (Rabo OmniKassa). Op de website van de Rabobank vindt u meer kenmerken van en verschillen tussen beide iDEAL-aansluitvormen.


Via Rabobank krijgt u de mogelijkheid verschillende iDEAL-varianten te integreren binnen uw webshop. De varianten zijn de Rabobank Professional en de Rabo OmniKassa. Beide varianten zorgen voor een betrouwbare terugkoppeling van de transactiestatus. En die terugkoppeling is weer essentieel voor de orderafhandeling in de meeste webshoppakketten.

ideal mistercash mastercard maestro vpay

plug-ins/scripts eenvoudig configureren

BELANGRIJK!!

Installeer eerst een iDEAL Checkout plug-in voor uw betreffende webshop (bijv. voor eCommerce, WooCommerce etc) of controleer of u al een iDEAL Checkout plug-in heeft geinstalleerd. Hierna kunt u de voor uw iDEAL-aansluitvorm van toepassing zijnde plug-ins/scripts configureren.

Kies hieronder de door u gebruikte aansluitvorm op iDEAL bij de Rabobank.

Rabo
Omnikassa 2.0

Rabo
Omnikassa 2.0

iDEAL Checkout plug-ins zijn
ook geschikt voor
Rabo OmniKassa 2.0

 
Rabo
Omnikassa

Rabo
Omnikassa

iDEAL Checkout plug-ins zijn
ook geschikt voor
Rabo OmniKassa

 
Rabo
iDEAL Professional

Rabo
iDEAL Professional

Vergelijk de iDEAL tarieven
met andere
Payment Service Providers

Onderdelen

 
Rabobank Tarieven

Rabobank Tarieven

Vergelijk de iDEAL tarieven
met andere Payment Service Providers.
 
Rabobank F.A.Q.

Rabobank F.A.Q.

Uw iDEAL plug-ins/scripts configureren met behulp van onze FAQ (Veelgestelde Vragen)
 
Installatie Service

Installatie Service

Als u geen verstand heeft van codetaal kunnen wij uw plug-in of script installeren