Rabo iDEAL Professional

Hieronder vindt u plug-ins voor de Rabo iDEAL Professional. Er zijn plug-ins beschikbaar voor verschillende open source webwinkelpakketten. Hierdoor kunt u de online verkopen laten afrekenen via de Rabo iDEAL Professional. De plug-ins voor de Rabo iDEAL Professional worden u aangeboden door iDEAL Checkout. U kunt de plug-ins vrij en zonder kosten downloaden.

De plug-in koppelt de webwinkel en de Rabo iDEAL Professional standaard in de testomgeving. Hiervoor gebruikt de plug-in de gegevens van de test-webwinkel van de Rabo iDEAL Professional.

U heeft voor het testen dus nog geen overeenkomst met de Rabobank nodig.

De plug-in ondersteunt ook het activeren van de Rabo iDEAL Professional. Zodra de overeenkomst met Rabobank is getekend, ontvangt u van de Rabobank de inloggegevens van het test- en live dashboard. 

ideal

ondersteuning

In de Rabo iDEAL Professional Integratiehandleiding leest u meer over het testen en activeren van de Rabo iDEAL Professional. U vindt deze handleiding op de site van de Rabobank. http://www.rabobank.nl/ideal

Voor vragen over de plug-ins, of over de standaardkoppeling van de Rabo iDEAL Professional met uw webwinkelpakket, kunt u contact opnemen met iDEAL Checkout Support. 

IDEAL CHECKOUT PLUG-INS

BELANGRIJK!
!

Installeer eerst een iDEAL Checkout plug-in voor uw betreffende webshop (bijv. voor eCommerce, WooCommerce etc) of controleer of u al een iDEAL Checkout plug-in heeft geinstalleerd alvorens scripts/plug-ins voor de betaalmethode te configureren.

 

BETAALMETHODE SCRIPTS/PLUG-INS CONFIGUREREN

Hieronder vind u de veelgestelde vragen (F.A.Q.) voor de aangeboden betaalmethode en technische ondersteuning.

F.A.Q.
Configuratie

F.A.Q.
Configuratie

Meest gestelde vragen over
de configuratie van
Rabo iDEAL Professional

 
F.A.Q.
Installatie

F.A.Q.
Installatie

Meest gestelde vragen over
de installatie van
Rabo iDEAL Professional

 
Technische 
Ondersteuning

Technische
Ondersteuning

Heeft u vragen over
de installatie's/configuratie's van
onze plug-ins?