Betaalmethoden MisterCash, Direct E-Banking en Credit Card

Betaalmethoden MisterCash, Direct E-Banking en Credit Card

iDEAL Checkout biedt niet alleen ondersteuning aan webshops met iDEAL. Wij helpen ook graag webshops die over de grens verkopen en andere betaalmethoden, zoals MisterCash en Direct E-Banking, hanteren. Ideaal voor betalingen vanuit België en Duitsland. Een groeiend aantal Payment Service Providers accepteert inmiddels eveneens betalingen via Credit Card.

MisterCash en Direct E-Banking zijn vergelijkbaar aan iDEAL en worden in België en Duitsland veelvuldig gebruikt. Heeft u dus Belgische klanten, dan is het aan te raden om de MisterCash-betaalmethode op uw website/webshop te plaatsen.

Voor deze betaalmethoden heeft iDEAL Checkout enkele nieuwe plug-ins vervaardigd, die we constant doorontwikkelen. Daarnaast zullen we andere plug-ins uitbreiden en verbeteren voor nieuwe betaalmethoden, nieuwe webshoppakketten en Payment Service Providers.

Bij diverse Payment Service Providers (Als Sisow en TargetPay) kunt u reeds betalingen via MisterCash ontvangen. U zult hiervoor echter wel een account moeten aanvragen. Vaak hoeft u maar één account aan te vragen om betalingen via iDEAL, MisterCash en Direct E-Banking te kunnen ontvangen.

LET OP: Het is niet mogelijk om bij een bank een MisterCash account aan te vragen.

 
 
Installatie Service

Installatie Service

Als u geen verstand heeft van codetaal kunnen wij uw plug-in of script installeren

 
Support Overzicht

Support Overzicht

Een overzicht van de support/diensten die wij kunnen bieden

UW IDEAL IMPLEMENTATIE SEPA PROOF MAKEN?