iDEAL Installatie Service

Heb je weinig verstand van FTP, PHP, MySQL en HTACCESS? Geen probleem. iDEAL Checkout biedt namelijk de iDEAL Installatieservice aan. Tegen een vast, laag tarief maken wij voor iDEAL de koppeling tussen jouw webshop en Payment Service Provider.

Let op: Deze service geldt alleen voor installaties van reeds bestaande plug-ins van iDEAL Checkout.
Het gebruikte pakket moet volledig werkend geïnstalleerd zijn op de omgeving. Eventuele externe plug-ins kunnen ervoor zorgen dat de installatie langer nodig heeft dan de beoogde 5 werkdagen!

INSTALLATIEkosten

STANDAARD

EUR 75,00 excl. BTW*
iDEAL Checkout installeert de gewenste plug-in binnen één week (na ontvangst van alle benodigde & correcte gegevens tenzij anders afgesproken).

KORTING

€ 50,- excl. BTW
Postcode iDEAL en Rabobank zorgen ervoor dat hun klanten korting kunnen krijgen op het installatietarief.

SPOED

EUR 150,00 excl. BTW*
iDEAL Checkout installeert de gewenste plug-in binnen 24 uur (na ontvangst van alle benodigde & correcte gegevens).

KORTING

€ 100,- excl. BTW
Postcode iDEAL en Rabobank zorgen ervoor dat hun klanten korting kunnen krijgen op het installatietarief.

Wat houdt de iDEAL InstallatieService in?

- iDEAL Checkout installeert de plug-in in jouw softwarepakket;

- iDEAL Checkout configureert de betaalmethode in de beheeromgeving van jouw softwarepakket;

- iDEAL Checkout configureert jouw iDEAL-account/-dashboard;

- iDEAL Checkout genereert SSL beveiligingscertificaten (indien noodzakelijk);

- iDEAL Checkout voert verplichte testprocedure uit (indien noodzakelijk).

En wat doet ideal checkout níet?

- Het stijlen/vormgeven/aanpassen van eventuele teksten/afbeeldingen.

*Belangrijk om te weten: de aangeleverde gegevens dienen correct en volledig te zijn.
iDEAL Checkout is anders genoodzaakt de installatie een week uit te stellen en eventueel extra kosten in rekening te brengen.
Controleer daarom jouw gegevens altijd goed, voordat je op Verzenden drukt.

installatie service AANVRAGEN?

klikhier