iDEAL Installatie Service

Heeft u weinig verstand van FTP, PHP, MySQL en HTACCESS? Geen probleem. iDEAL Checkout biedt namelijk de iDEAL Installatie Service aan. Tegen een vast, laag tarief maken wij voor iDEAL de koppeling tussen uw webshop en Payment Service Provider.

Let op: Deze service geldt alleen voor installaties van reeds bestaande plug-ins van iDEAL Checkout.
Het gebruikte pakket moet volledig werkend geïnstalleerd zijn op de omgeving. Eventuele externe plug-ins kunnen ervoor zorgen dat de installatie nodig heeft dan de beoogde 5 werkdagen!

INSTALLATIEkosten

STANDAARD

EUR 75,00 excl. BTW*
iDEAL Checkout installeert de gewenste plug-in binnen één week (na ontvangst van alle benodigde & correcte gegevens tenzij anders afgesproken).

Postcode iDEAL en Rabo OmniKassa zorgen ervoor dat hun klanten korting kunnen krijgen op het installatie tarief.
Hun klanten kunnen deze service afnemen voor € 50,- excl. BTW.

SPOED

EUR 150,00 excl. BTW*
iDEAL Checkout installeert de gewenste plug-in binnen 24 uur (na ontvangst van alle benodigde & correcte gegevens).

Postcode iDEAL en Rabo OmniKassa zorgen ervoor dat hun klanten korting kunnen krijgen op het installatie tarief.
Hun klanten kunnen deze service afnemen voor € 100,- excl. BTW.

Wat houdt de iDEAL Installatie Service in?

- iDEAL Checkout installeert de plug-in in uw softwarepakket;

- iDEAL Checkout configureert de betaalmethode in de beheeromgeving van uw softwarepakket;

- iDEAL Checkout configureert uw iDEAL-account/-dashboard;

- iDEAL Checkout genereert SSL beveiligingscertificaten (indien noodzakelijk);

- iDEAL Checkout voert verplichte testprocedure uit (indien noodzakelijk).

En wat doet ideal checkout níet?

- Het stijlen/vormgeven/aanpassen van eventuele teksten/afbeeldingen.

*Belangrijk om te weten: de aangeleverde gegevens dienen correct en volledig te zijn.
iDEAL Checkout is anders genoodzaakt de installatie een week uit te stellen en eventueel extra kosten in rekening te brengen.
Controleer daarom uw gegevens altijd goed, voordat u op Verzenden drukt.

installatie service AANVRAGEN?