iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier
iDEAL Checkout wordt PayoCity  voor details klik hier

BELANGRIJK: Ervaart u problemen met uitgevoerde betalingen en/of de status hiervan?
Neemt u dan contact op met uw Bank of Betaalprovider. Voor meer informatie, klik: hier.

Rabo iDEAL Professional

iDEAL 2.0 

Wanneer je gaat migreren naar het Nieuwe iDEAL of je gaat een nieuw iDEAL professional contract openen dan zijn de plug-ins te vinden op de site van Payocity: https://payocity.nl/nl/rabobank-professional


Voor de SDK verwijzen we je naar de volgende site van Payocity: docsraboidealprofessional.payocity.nl

 

 

LET OP! Hieronder staat enkel nog de informatie over oude plug-ins voor klanten met een bestaand RABO iDEAL Professional contract.

  

 

IDEAL 1 

Hieronder vind je plug-ins voor de Rabo iDEAL Professional. Er zijn plug-ins beschikbaar voor verschillende open source webwinkelpakketten. Hierdoor kun je de online verkopen laten afrekenen via de Rabo iDEAL Professional. De plug-ins voor de Rabo iDEAL Professional worden aangeboden door iDEAL Checkout. Je kunt de plug-ins vrij en zonder kosten downloaden.

De plug-in koppelt de webwinkel en de Rabo iDEAL Professional standaard in de testomgeving. Hiervoor gebruikt de plug-in de gegevens van de test-webwinkel van de Rabo iDEAL Professional.

Je hebt voor het testen dus nog geen overeenkomst met de Rabobank nodig.

De plug-in ondersteunt ook het activeren van de Rabo iDEAL Professional. Zodra de overeenkomst met Rabobank is getekend, ontvang je van de Rabobank de inloggegevens van het test- en livedashboard. 

ideal

ondersteuning

In de Rabo iDEAL Professional Integratiehandleiding lees je meer over het testen en activeren van de Rabo iDEAL Professional. Je vindt deze handleiding op de site van de Rabobank. http://www.rabobank.nl/ideal

Voor vragen over de plug-ins, of over de standaardkoppeling van de Rabo iDEAL Professional met jouw webwinkelpakket, kun je contact opnemen met iDEAL Checkout Support. 

IDEAL CHECKOUT PLUG-INS

BELANGRIJK!
!

Installeer eerst een iDEAL Checkout plug-in voor uw betreffende webshop (bijv. voor eCommerce, WooCommerce etc) of controleer of je al een iDEAL Checkout plug-in hebt geinstalleerd alvorens scripts/plug-ins voor de betaalmethode te configureren.

 

BETAALMETHODE SCRIPTS/PLUG-INS CONFIGUREREN

Hieronder vind je de veelgestelde vragen (F.A.Q.) voor de aangeboden betaalmethode en technische ondersteuning.

F.A.Q.
Configuratie

F.A.Q.
Configuratie

Meest gestelde vragen over
de configuratie van
Rabo iDEAL Professional

 
F.A.Q.
Installatie

F.A.Q.
Installatie

Meest gestelde vragen over
de installatie van
Rabo iDEAL Professional

 
Technische 
Ondersteuning

Technische
Ondersteuning

Heeft u vragen over
de installatie's/configuratie's van
onze plug-ins?