iDEAL Plug-in Ontwikkeling

Je hebt een webshop* opgezet maar mist nog een bepaalde betaalmethode of payment provider? Dan kun je hiervoor door ons een nieuwe plug-in laten ontwikkelen, op basis van ons iDEAL Checkout Framework.

*Open source PHP softwarepakket

VORMEN VAN PLUG-IN ONTWIKKELING

OPEN SOURCE

EUR 150,00 excl. BTW**
Meer informatie over Open Source Intwikkeling vind je op deze pagina, of: Klik Hier

COMMERCIEEL OPEN SOURCE

EUR 300,00 excl. BTW**

Meer informatie over Commercieel Open Source Ontwikkeling vind je op deze pagina, of: Klik Hier

MAATWERK

EUR 75,00 p/u excl. BTW**

Meer over Maatwerk Ontwikkeling vind je verderop op deze pagina, of: Klik Hier

**Waarom vragen we voor Gratis en Commercieel verschillende bijdragen?
Een groot deel van onze kosten dekken we met betaalde installaties van deze plug-ins. Omdat de vraag naar installaties van gratis open source plug-ins groter is, is de gevraagde bijdrage kleiner.

WAT HOUDT OPEN SOURCE PLUG-IN ONTWIKKELING IN?

- iDEAL Checkout ontwikkelt alle plug-ins op basis van het iDEAL Checkout Framework. Hiermee worden automatisch alle reeds ondersteunde betaalmethoden en Payment Service Providers geschikt voor het specifieke pakket;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshoppakket in PHP is geschreven en niet versleuteld is met bijvoorbeeld ioncube. iDEAL Checkout moet namelijk systeembestanden kunnen lezen en gebruiken voor een correcte werking;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshoppakket geschikt is voor de Nederlandse webshophouder. Dit wil zeggen dat er een Nederlands taalpakket aanwezig dient te zijn, in zowel Frontend als Backend;

- iDEAL Checkout vereist dat ze gebruik kan maken van een representatieve testomgeving van het pakket;

- iDEAL Checkout ontwikkelt een plug-in in 6 tot 20 uur (hangt af van documentatie, het aanwezig zijn van eventuele andere betaalmethoden en de generieke opzet van het pakket). We hanteren een standaard doorlooptijd van 5 weken voor onderzoek, lezen documentatie etc.

- iDEAL Checkout past de configuratiewizard aan en schrijft hiervoor een handleiding;

- iDEAL Checkout creëert een pagina voor het pakket en koppelt hier een FAQ aan;

- iDEAL Checkout zal na ontwikkeling deze plug-in gratis via de website ter download aangebieden.

WAT HOUDT COMMERCIEEL OPEN SOURCE PLUGIN ONTWIKKELING IN?

- iDEAL Checkout ontwikkelt alle plug-ins op basis van het iDEAL Checkout Framework. Hiermee worden automatisch alle reeds ondersteunde betaalmethoden en Payment Service Providers geschikt voor het specifieke pakket;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket in PHP is geschreven en niet versleuteld is met bijvoorbeeld ioncube. iDEAL Checkout moet namelijk systeembestanden kunnen lezen en gebruiken voor een correcte werking;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket geschikt is voor de Nederlandse webshophouder, dit wil zeggen dat er een Nederlands taalpakket aanwezig dient te zijn, in zowel Frontend als Backend;

- iDEAL Checkout vereist dat ze gebruik kan maken van een representatieve testomgeving van het pakket.

- iDEAL Checkout ontwikkelt een plug-in in 6 tot 20 uur (hangt af van documentatie, het aanwezig zijn van eventuele andere betaalmethoden en de generieke opzet van het pakket); We hanteren een standaard doorloop tijd van 5 weken voor onderzoek, lezen documentatie etc.

- iDEAL Checkout past de configuratiewizard aan en schrijft hiervoor een handleiding;

- iDEAL Checkout creëert  een pagina voor het pakket en koppelt hier een FAQ-item aan;

- iDEAL Checkout zal na ontwikkeling de plug-in via de website aangebieden tegen een vaste bijdrage.
(Zie Commercieel Open Source hierboven bij de vormen van Plugin-in Ontwikkeling).

WAT HOUDT MAATWERK PLUGIN ONTWIKKELING IN?

- iDEAL Checkout ontwikkelt alle plug-ins op basis van het iDEAL Checkout Framework. Hiermee worden automatisch alle reeds ondersteunde betaalmethoden en Payment Service Providers geschikt voor het specifieke pakket;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshoppakket in PHP is geschreven en niet versleuteld is met bijvoorbeeld ioncube.
iDEAL Checkout moet namelijk systeembestanden kunnen lezen en gebruiken voor een correcte werking;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshoppakket geschikt is voor de Nederlandse webshophouder. Dit wil zeggen dat er een Nederlands taalpakket aanwezig dient te zijn in zowel Frontend als Backend;

- iDEAL Checkout vereist dat ze gebruik kan maken van een representatieve testomgeving van het pakket.

- iDEAL Checkout ontwikkelt een plug-in in 6 tot 20 uur (afhankelijk van documentatie, het aanwezig zijn van eventuele andere betaalmethoden en de generieke opzet van het pakket);

- iDEAL Checkout past de configuratiewizard aan en schrijft hiervoor een handleiding;

- iDEAL Checkout creëert een pagina voor het pakket en koppelt hier een FAQ aan;

- iDEAL Checkout stuurt je na de ontwikkeling, de plug-in inclusief installatiehandleiding toe en zal deze
NIET op haar website ter download aanbieden.

EN wat DOEt ideal checkout NÍET?

- Het stijlen/vormgeven/aanpassen van eventuele teksten/afbeeldingen.

*TIP voor de Maatwerk PLUGIN: Vaak is de ontwikkelaar van het softwarepakket er bij gebaat dat deze zo veel mogelijk betaalsystemen ondersteunt. Mogelijk kun je met de maker een overeenkomst sluiten zodat deze partij (een deel van) de kosten op zich kan nemen. We sturen echter de factuur altijd naar de aanvrager voor afhandeling van de totale kosten.

NIEUWE PLUGIN AANVRAGEN?