iDEAL Plugin Ontwikkeling

U heeft een webshop* opgezet maar u mist nog een bepaalde Betaalmethode of Payment Provider? Dan kunt u hiervoor door ons een nieuwe plug-in laten ontwikkelen, dit op basis van ons bewezen iDEAL Checkout Framework.

*Open source PHP software pakket

VORMEN VAN PLUG-IN ONTWIKKELING

OPEN SOURCE

EUR 150,00 excl. BTW**
Verder op deze pagina staat omschreven wat Open Source Ontwikkeling inhoudt, of: Klik Hier

COMMERCIEEL OPEN SOURCE

EUR 300,00 excl. BTW**

Verder op deze pagina staat omschreven wat Commercieel Open Source Ontwikkeling inhoudt, of: Klik Hier

MAATWERK

EUR 75,00 p/u excl. BTW**

Verder op deze pagina staat omschreven wat Maatwerk Ontwikkeling inhoudt, of: Klik Hier

**Waarom vragen we voor een Gratis en Commercieel verschillende bijdragen?
Een groot deel van de kosten halen we terug middels betaalde installaties van deze plug-ins. Daar de vraag naar installatie's van Gratis opensource plug-in's groter is,
is de gevraagde bijdrage kleiner.

WAT HOUDT OPEN SOURCE PLUGIN ONTWIKKELING IN?

- iDEAL Checkout ontwikkeld alle plug-ins op basis van het iDEAL Checkout Framework, hiermee worden automatisch alle reeds ondersteunde betaalmethoden en Payment Service Providers geschikt voor het specifieke pakket;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket in PHP is geschreven en niet versleuteld is met bijvoorbeeld ioncube.
iDEAL Checkout moet namelijk systeembestanden kunnen lezen en gebruiken voor een correcte werking;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket geschikt is voor de Nederlandse webshophouder, dit wil zeggen dat er een Nederlands taalpakket aanwezig dient te zijn, in zowel Frontend als Backend;

- iDEAL Checkout vereist dat we gebruik kunnen maken van een representatieve testomgeving van het pakket.

- iDEAL Checkout ontwikkeld een plug-in in 6 tot 20 uur (hangt af van documentatie, het aanwezig zijn van eventuele andere betaalmethoden en de generieke opzet van het pakket);
We hanteren een standaard doorloop tijd van 5 weken voor onderzoek, lezen documentatie etc.

- iDEAL Checkout past de configuratie wizard aan en schrijft hiervoor een handleiding;

- iDEAL Checkout creëert een pagina voor het pakket en koppelt hier een FAQ aan;

- iDEAL Checkout zal na ontwikkeling deze plug-in gratis via de website ter download aangebieden.

WAT HOUDT COMMERCIEEL OPEN SOURCE PLUGIN ONTWIKKELING IN?

- iDEAL Checkout ontwikkeld alle plug-ins op basis van het iDEAL Checkout Framework, hiermee worden automatisch alle reeds ondersteunde betaalmethoden en Payment Service Providers geschikt voor het specifieke pakket;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket in PHP is geschreven en niet versleuteld is met bijvoorbeeld ioncube.
iDEAL Checkout moet namelijk systeembestanden kunnen lezen en gebruiken voor een correcte werking;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket geschikt is voor de Nederlandse webshophouder, dit wil zeggen dat er een Nederlands taalpakket aanwezig dient te zijn, in zowel Frontend als Backend;

- iDEAL Checkout vereist dat we gebruik kunnen maken van een representatieve testomgeving van het pakket.

- iDEAL Checkout ontwikkeld een plug-in in 6 tot 20 uur (hangt af van documentatie, het aanwezig zijn van eventuele andere betaalmethoden en de generieke opzet van het pakket);
We hanteren een standaard doorloop tijd van 5 weken voor onderzoek, lezen documentatie etc.

- iDEAL Checkout past de configuratie wizard aan en schrijft hiervoor een handleiding;

- iDEAL Checkout creëert  een pagina voor het pakket en koppelt hier een FAQ aan;

- iDEAL Checkout zal na ontwikkeling deze plug-in via de website aangebieden tegen een vaste bijdrage.
(Zie Commercieel Open Source hierboven bij de vormen van Plugin-in Ontwikkeling).

WAT HOUDT MAATWERK PLUGIN ONTWIKKELING IN?

- iDEAL Checkout ontwikkeld alle plug-ins op basis van het iDEAL Checkout Framework, hiermee worden automatisch alle reeds ondersteunde betaalmethoden en Payment Service Providers geschikt voor het specifieke pakket;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket in PHP is geschreven en niet versleuteld is met bijvoorbeeld ioncube.
iDEAL Checkout moet namelijk systeembestanden kunnen lezen en gebruiken voor een correcte werking;

- iDEAL Checkout vereist dat het webshop pakket geschikt is voor de Nederlandse webshophouder, dit wil zeggen dat er een Nederlands taalpakket aanwezig dient te zijn, in zowel Frontend als Backend;

- iDEAL Checkout vereist dat we gebruik kunnen maken van een representatieve testomgeving van het pakket.

- iDEAL Checkout ontwikkeld een plug-in in 6 tot 20 uur
(hangt af van documentatie, het aanwezig zijn van eventuele andere betaalmethoden en de generieke opzet van het pakket);

- iDEAL Checkout past de configuratie wizard aan en schrijft hiervoor een handleiding;

- iDEAL Checkout creëert een pagina voor het pakket en koppelt hier een FAQ aan;

- iDEAL Checkout stuurt u na de ontwikkeling, de plug-in inclusief installatie handleiding toe en zal deze
niet op onze website ter download aanbieden.

EN wat DOEt ideal checkout NÍET?

- Het stijlen/vormgeven/aanpassen van eventuele teksten/afbeeldingen.

*TIP voor de Maatwerk PLUGIN: Vaak is de maker van het software pakket er bij gebaat dat deze zo veel mogelijk betaalsystemen ondersteund. Mogelijk kunt u met hun een overeenkomst sluiten zodat zij (een deel van) de kosten op zich nemen. We sturen echter de factuur altijd naar de aanvrager voor afhandeling van de totale kosten.

NIEUWE PLUGIN AANVRAGEN?