Belangrijk: Er word mogelijk fraude gepleegd via betaalprovider Checkout.com neem hiervoor contact met hun op.
Wij van iDEAL Checkout zijn hiermee niet geaffilieerd! Klik hier voor meer informatie.

De´nstallatie iDEAL Checkout Plug-ins

De´nstallatie iDEAL Checkout Plug-ins

  LET OP! Maak altijd een goede back-up van de bestanden die worden verwijderd of gewijzigd gaan worden. Bij bepaalde webshops worden aanpassingen gemaakt binnen sommige belangrijke bestanden.

   

  Onze plug-ins kunnen vaak niet verwijderd worden door in het admingedeelte van een webshop de "deïnstallatie" knop in te drukken. Vaak moeten bestanden handmatig verwijderd worden, net zoals database records. Ons advies is: let goed op wat je verwijdert.

  De handelsnaam van iDEAL Checkout wordt verwerkt binnen onze plug-ins. Bestandsnamen in webshopspecifieke gedeeltes beginnen dan ook vaak met "idealcheckout".

  • In de root van je website zal een map genaamd /idealcheckout/ staan. Hernoem of verwijder deze map.
  • In de database worden transacties bijgehouden, dit word gedaan in de tabel 'idealcheckout' of 'prefix_idealcheckout', maak mogelijk een back-up van deze tabel en verwijder daarna deze tabel.
  • De laatste gedeelten van onze plug-in zijn de webshop-specifieke bestanden, deze bestanden zullen moeten worden opgezocht. Per webshop kan dit verschillen, zoek op de namen "idealcheckoutideal" of "idealcheckoutmistercash".
   Verwijder alle bestanden/mappen die de naam 'idealcheckout' hebben. Per webshop kan dit verschillen waar deze bestanden staan, om te weten waar ze staan zou er binnen onze plug-ins (vers gedonwnload) kunnen gekeken worden hoe de mappenstructuur eruit ziet.

   

   

  LET OP! Wij zijn niet aansprakelijk als de webshop niet meer werkt na verwijdering van een plug-in. Neem contact op met onze helpdesk of vraag de webbouwer om advies als de webshop niet meer werkt.

  iDEAL Checkout
F.A.Q.

  iDEAL Checkout
  F.A.Q.

  Snel antwoord op vele vraagstukken en problemen.

   
  iDEAL Installatie
Service

  iDEAL Installatie
  Service

  Als u geen verstand heeft van codetaal kunnen wij uw plug-in of script installeren.

   
  Technische 
Ondersteuning

  Technische
  Ondersteuning

  Heeft u vragen over de installatie's/configuratie's van onze plug-ins?