Voorbeeldcode Rabo Smart Pay

Maak je gebruik van een maatwerksysteem en zijn er nog geen integraties voor betaalmethoden maar wel programmeerkennis?
Dan kun je gebruik maken van voorbeeldcodes die door ons zijn geschreven. De voorbeeldcodes zijn voorzien van vele comments waarin uitgelegd wordt wat er gebeurt. Daarnaast is er een duidelijke handleiding over de werking van de voorbeeldcode.
Doordat de Rabo Smart Pay fundamenteel anders is dan de Rabo Smart Pay 1.0, zorgt dit ervoor dat de code niet gemakkelijk te herschrijven is. Zoals gebruikelijk vind je één duidelijke class die alle communicatie met de Rabo Smart Pay regelt. De overige bestanden kunnen gebruikt worden voor het starten, de return en de notificatie.

kosten aanschaf voorbeeldcode

Eenmalig EUR 250,00 excl. BTW

Na betaling ontvang je een tijdelijke downloadlink per e-mail.
(*de geleverde voorbeeldcode mag NIET worden doorverkocht en is niet vrij te distribueren.

KENMERKEN Van de IDEAL CHECKOUT VOORBEELDCODE...

- Helder geschreven voorbeeldcode's in stappen uitgewerkt;

- De voorbeeldcode is voorzien van inline comments waarin uitgelegd wordt wat er precies gebeurt en wat je eventueel kunt wijzigen;

- Een duidelijke handleiding (PDF) waarin uitgelegd wordt hoe de voorbeeldcode werkt;

- De voorbeeldcode is geschikt voor alle betaalmethoden van de PSP;

- Het pakket bevat aparte bestanden om de return en report van de Smart Pay af te vangen;

- Waar eventueel maatwerk geplaatst moet worden voor jouw systeem, is dit in de comments aangegeven;

- Desgewenst adviseren wij over de mogelijkheden en beperkingen van PSP's;

VOORBEELDCODE aanschaffen?

klikhier

Integratie Controle
Aanvragen

Integratie Controle
Aanvragen

Wilt u zeker weten of de integratie klopt? Wij kunnen deze controleren, vraag de service..

Maatwerk Integratie
Verzorgen

Maatwerk Integratie
Verzorgen

iDEAL Checkout kan ook de integratie voor u verzorgen, daarvoor neemt u contact met ons ..