Privacy Statement

Inleiding

iDEAL Checkout is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. iDEAL Checkout houdt zich dan ook aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens en overige privacywetgeving stellen.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is iDEAL Checkout, Blankenstein 265, 7943 PG Meppel Nederland. In overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zijn de verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld bij de Toezichthouder, het College bescherming persoonsgegevens te Den Haag.

Verwerking van persoonsgegevens

Bij de gegevens over u gaat het om gegevens zoals contactgegevens, gegevens over betalingen, factuurgegevens, bestelde producten, functiegegevens en/of opgegeven interesses.

iDEAL Checkout gebruikt deze gegevens voor de uitvoering en de afhandeling van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en interne bedrijfsvoering, en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van iDEAL Checkout op de hoogte te houden. Als u hier geen prijs meer opstelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

Uw e-mailadres

Indien u uw e-mailadres heeft opgegeven, bijvoorbeeld voor het ontvangen van een nieuwsbrief, dan kan deze gebruikt worden om u als klant te informeren over voor u relevante en interessante gelijksoortige producten en diensten van iDEAL Checkout. Als u hier geen prijs meer op stelt kunt u zich op ieder moment afmelden.

Het is ook mogelijk dat u ermee heeft ingestemd dat het e-mailadres wordt gebruikt voor het incidenteel ontvangen van voor u relevante informatie omtrent producten, aanbiedingen en acties van en door iDEAL Checkout of andere bedrijven. Deze bedrijven worden door iDEAL Checkout zorgvuldig geselecteerd.

Afmelden

iDEAL Checkout houdt bij de dienstverlening en het informeren zoveel mogelijk rekening met uw voorkeuren. iDEAL Checkout geeft u in veel gevallen de mogelijkheid deze zelf aan te geven. Dat kan bijvoorbeeld op uw eigen interessepagina of uw eigen account. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten (per post, e-mail etc.) kunt u dit per e-mail melden bij info@ideal-checkout.nl of schriftelijk bij iDEAL Checkout, t.a.v. Adresregistratie, Blankenstein 265, 7943 PG Meppel Nederland.

Inzage en correctie van uw gegevens

U kunt kennisnemen van de persoonlijke informatie die iDEAL Checkout over u heeft. Als de informatie onjuist is kunt u verzoeken deze aan te passen. Dergelijke verzoeken om inzage of correctie van uw gegevens kunt u richten aan iDEAL Checkout, t.a.v. Adresregistratie, Blankenstein 265, 7943 PG Meppel Nederland. Op dit adres kunt u ook terecht indien u eventuele vragen heeft over de manier waarop iDEAL Checkout met uw gegevens omgaat.

Klikgedrag en IP-adres

Op de websites van iDEAL Checkout worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, zonder dat deze de bezoekers identificeren. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan iDEAL Checkout haar dienstverlening aan u verder optimaliseren. Om dit te kunnen doen, maakt iDEAL Checkout ook gebruik van het IP-adres van uw computer. Dit IP-adres is een nummer dat automatisch aan uw computer wordt toegekend wanneer u het internet bezoekt. Ze kunnen worden gebruikt om te zien welk gebruik er van de website wordt gemaakt en voor het opstellen van analyses en rapportages. De IP-adressen worden in beginsel verder niet gekoppeld aan identificeerbare informatie, tenzij u hiervoor expliciet toestemming voor heeft gegeven.

Gebruik van Cookies door iDEAL Checkout

Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Er zijn twee soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook na afsluiting van uw webbrowser.

Hoe kunt u cookies weigeren?

U bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. U kunt daarvoor uw webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Mozilla Firefox) instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Als u cookies weigert, is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor u beschikbaar zijn.

iDEAL Checkout en andere websites

Op de sites van iDEAL Checkout treft u een aantal hyperlinks aan naar andere websites. iDEAL Checkout kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen

iDEAL Checkout behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Check daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van iDEAL Checkout.

 
Support
Overzicht

Support
Overzicht

Een overzicht van de support/diensten die wij kunnen bieden.

 
SEPA
ondersteuning

SEPA
ondersteuning

SEPA-wijzigingen voor het gebruik van IBAN-rekeningnummers zijn doorgevoerd.

 
Mister Cash, Direct E-Banking, Credit Card

Mister Cash, Direct E-Banking, Credit Card

iDEAL Checkout ondersteunt naast iDEAL ook MisterCash, Direct E-Banking en Credit Card.

UW IDEAL IMPLEMENTATIE SEPA PROOF MAKEN?